Sådan virker ProFond

ProFond er et IT-system, der er særligt udviklet til fonde og legatstiftelser. Systemet håndterer ansøgningsskemaer, ansøgninger og udbetalinger på en let og overskuelig måde.


ProFond hjælper jer med at have det fulde overblik. Både over de nyankomne ansøgninger og de projekter der allerede er igang eller afsluttet.


ProFond er naturligvis GDPR-compliant og lever derfor op til persondataforordningen.1. Ansøgningsskemaer

Systemet er fleksibelt i forhold til ansøgninsskemaer. ProFond kan således have flere forskellige ansøgningsskemaer, hvis I f.eks. har flere ansøgningstemaer, eller puljer der kræver forskellige informationer fra ansøgeren.


Som en del af oprettelsen i systemet hjælper vi jer med at oprette jeres ansøgningsskemaer.

2. Ansøgningerne kommer ind

Ansøgere udfylder ansøgningsskemaerne, der naturligvis er mobilvenlige.


Ansøgeren har mulighed for at gemme delvist udfyldte ansøgninger i op til 14 dage. Dermed kan ansøgeren vende tilbage og færdiggøre sin ansøgning på et senere tidspunkt.

3. Kontrol over de indkomne ansøgninger

I styrer de indkomne ansøgninger med brugervenlige statusinddelinger, så I altid kan se hvor en ansøgning er i processen.


I kan selv oprette og ændre i statuspunkterne, så de passer til jeres workflow og ansøgningstemaer. Det er med til at give jer et hurtigt overblik.

4. Flere brugere og brugerniveauer

I kan oprette flere brugere og give de forskellige brugere forskellige brugerniveauer.


På den måde sikrer I, at bestyrelsen kan se ansøgningerne, men at ændringer, herunder bevillinger og udbetalinger, kun kan udføres af administratoren.

5. Sagsbehandlingen

ProFond giver jer et godt overblik, og den fulde historik på alle jeres projekter. Alle ændringer logges i systemet, så I altid kan se, hvem der har gjort hvad og hvornår.


I kan dermed også se, hvor meget støtte de forskellige projekter er tildelt, og hvilke udbetalinger, herunder deludbetalinger, der er foretaget.